Curs autorizat A.N.C. pentru ocupația de „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“

DPO (Data Protection Officer) – Cod COR: 242231

Firma STABRIS, una dintre primele companii din Regiunea Nord-Est autorizate să susțină cursuri de formare DPO recunoscute la nivel național, organizează cursul autorizat A.N.C. pentru ocupația „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“ – DPO (Cod COR: 242231), după cum urmează:

* CURS DPO IAȘI

Perioada: 28 Februarie – 13 Martie 2022;

Modalitatea de înscriere: după descărcarea și completarea formularului de mai jos, vă rugăm să-l trimiteți pe adresa contact@stabris.ro

Locație desfășurare: Sala de curs din cadrul Habitat Proiect (mun. Iași, B-dul Carol I nr. 4)

PREȚUL CURSULUI: 1.500 lei/cursant

PREȚ PACHET CURS + KIT DOCUMENTE GDPR: 2.100 lei

REDUCERE: 200 lei pentru înscrierile realizate până la data de 14 Februarie 2022

 

 CONDIȚII DE ACCES – pregătirea generală minimă pentru înscrierea la programul de formare: învăţământ superior cu diplomă de licenţă

Absolvenții cursului vor primi un certificat de absolvire tip Autoritatea Naţională pentru Calificări, cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, cu recunoaştere naţională şi care are regimul actelor de studii, însoţit de o anexă – supliment descriptiv al certificatului (cu recunoaştere europeană şi internaţională, prin procedura apostilării – apostila de la Haga).

Informații suplimentare – tel. 0732.895.042

Cursul poate fi achiziționat prin SEAP, COD CPV: 80530000-8 Servicii de formare profesională (REV. 2)

Pentru a vă înscrie la curs, descărcați următorul  Formular-inscriere-curs-DPO-STABRIS și, după completare, trimiteți-l prin adresa contact@stabris.ro

PLATA CURSULUI va fi efectuată, după primirea facturii proforma, în contul RO68BTRLRONCRT0397305001 – Banca Transilvania și cont TREZORERIE: RO50TREZ4065069XXX024380 (pentru instituțiile publice).

STRUCTURA CURSULUI autorizat A.N.C. „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“ – DPO (Data Protection Officer) – Cod COR: 242231

  • total program pregătire – 180 ore, din care:
  • 60 ore de pregătire teoretică (prezență fizică)
  • 120 ore de pregătire practică (legătura cu formatorii: e-mail; telefonic)

În perioada de practică, va fi realizat un portofoliu de lucrări sub coordonarea formatorilor STABRIS, cu aplicabilitate practică imediată în organizațiile din care provin cursanții.

Formular inscriere curs DPO STABRIS

Scopul cursului este instruirea și certificarea persoanelor responsabile în cadrul organizației cu implementarea și respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Obiectivul STABRIS este ca acest curs să se diferențieze de celelalte oferte din piață prin calitatea activităților de formare profesională și utilitatea imediată, pentru organizațiile din care provin cursanții, a informațiilor primite și documentelor întocmite în cadrul activităților practice desfășurate sub coordonarea specialiștilor STABRIS.

Echipa de formatori este coordonată de:

Ec. dr. Cristian OBREJA
Are certificare oficială DPO, desfășoară activități practice de DPO-extern  și coordonează echipele de consultanță ale STABRIS.  Este membru al Strategic and Competitive Intelligence Professionals (SUA), doctor în științe și cadru didactic asociat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Are o experiență de 25 ani în domeniul intelligence și managementul protecției informațiilor.

OPINII ALE ABSOLVENTILOR CURSULUI DPO-STABRIS:

Paula D.”Mulțumesc! Eu una m-am simțit extraordinar la fiecare curs, iar entuziasmul d-lor profesori m-a făcut să imi doresc să profesez ca DPO. Vă urez mult succes în proiectele viitoare!!”

Ioana M. – ” Buna ziua, mulțumesc mult pentru tot și vă felicit pentru organizare. A fost o experiență extrem de utilă pentru mine. O zi frumoasă!”

Manuela G. – ” Bună ziua! Referitor la alegerea de a face cursul la STABRIS, acum, după absolvirea cursului, pot să spun că i-am ales pe cei mai buni! Eu vă mulțumesc pentru toate lucrurile învățate și pentru disponibilitatea de a ne sprijini în continuare.”

Cristian F. – ” Bună seara! Vă mulțumesc pentru ce mi-ați oferit și invățat. Pentru mine este o onoare să fiu invitat sa fac parte din Comunitatea GDPR Iasi alături de distinșii lectori pe care i-am avut la curs. Sper din toată inima ca aceasta comunitate să crească, dovedind încă o dată celor din Capitală, că Iașul este un pion important în această activitate complexă și totodată sensibilă. Mit freundlichen Grüßen, Best regards, ”

––––

În contextul în care, până în luna august 2018, normele legale în vigoare nu au permis organizarea unor cursuri autorizate pentru ocupația de „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“, STABRIS a organizat 9 serii ale cursului DPO de scurtă durată (2 zile) la Iași – Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi și la Brașov – Hotel Belvedere Brașov (în parteneriat cu firma SUPPORT DATA PROTECTION BRAȘOV).