DPO extern, pe bază de contract prestări servicii

Contractarea unui Responsabil cu Protecţia Datelor (DPO) din cadrul STABRIS reprezintă garanția faptului că regulile, principiile şi politicile privind datele personale sunt respectate de întregul personal din organizația dumneavoastră.

STABRIS, în calitate de DPO extern, își reprezintă partenerii clienți în relația cu persoanele vizate care doresc să-și exercite drepturile conferite de GDPR, cu autoritățile competente și cu alți operatori sau persoane împuternicite.

DPO extern – STABRIS se bazează pe sprijinul unei echipe multidisciplinare (cu experiență în domeniile: protecția datelor cu caracter personal, securitatea organizației, juridic, IT), ai cărei membri sunt și formatori ai Cursului autorizat A.N.C. pentru ocupația de „Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal“ – DPO (Data Protection Officer) – Cod COR: 242231.

Dacă veți avea partener STABRIS în calitate de DPO extern, în condițiile și cu obligațiile ce revin DPO și operatorilor în conformitate cu prevederile GDPR, managementul organizației dumneavoastră se va putea concentra din nou asupra realizării obiectivelor lucrative/operaționale generatoare de profit.

Serviciile de DPO extern oferite de STABRIS pot fi achiziționate de pe SEAP, utilizând următoarele criterii:

– Furnizor – STABRIS SRL

– Denumire (Exemplu): ”Servicii externalizate Responsabil cu protecția datelor – DPO extern – UAT”;

– Cod și denumire CPV: 79417000-0 Servicii de consultanta in domeniul securitatii (Rev.2)